HTML

Utolsó kommentek

  • Anita&Roy: @London calling: Szia London calling! Köszönöm szépen a hozzászólást! Nekünk már megvan a szállásunk, amiben egy nagyon kedves kinn élő ismerősünk segített, de örülök, hogy ezt megemlítetted, mert... (2013.04.03. 20:48) Külföldre utazás
  • London calling: Kedves Anita, Igazan alapos munkat vegeztel es nagyon hasznos informaciokat gyujtottel ossze. En magam is nagy allatbarat vagyok es nagyon szeretnek egy kutyust, do ovatossagra intenek minden magy... (2013.04.03. 18:17) Külföldre utazás
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • Anita&Roy: @London calling: Szia London calling! Köszönöm szépen a hozzászólást! Nekünk már megvan a szállá... (2013.04.03. 20:48) Külföldre utazás

Mindjárt itt a vizsga

2013.05.08. 09:30 Anita&Roy

Egy kis szünet után újra jelentkezem. Ezen a héten vasárnap már vizsgázni fogunk alapfokon. Kissé izgatott is vagyok miatta, mert azt érzem, Roy kutyám mindenre kicsit lassabban reagál, mint eddig. Én a nagy melegre fogom a dolgot, de lehet, hogy én vagyok egyre feszültebb a vizsgától és ezt érzi rajtam.

Mindenesetre remélem le fogom tudni küzdeni a feszültséget (előző este és aznap reggel tuti, hogy a nyugtató tea lesz az első dolgom) és szépen fogjuk venni az akadályokat, aztán okosodunk tovább. 

Minden nap gyakorlunk, főleg a fektetést és az irányváltásokat, mert a többi így is szuperül megy. 

Nagy köszönet az Alfa suli oktatóinak és a segédeknek, hogy megkönnyítik a kutyával való együttélést és hogy ennyi mindent tanítottak nekünk!!! :)

És néhány életkép, ami remélem minden kutyást arra sarkall, hogy kimozduljanak a jó időben a blökikkel (persze kullancs ellen védekezzünk ;) ).

y5__aqfTlGwhhls8ordnK0o1-v9ln1XrSnWdjRDQRNQ.jpg  

Tms9ZMGS0U4i_amrC0pvYukXXyqhZctTWDiQvWMAX98,Yxvas6vnmPpAGwKyRVp2iCRHvm_Ottlpp53CthwyKsc.jpg

YnzkRKtAdhnq3fWdPjTPqKPrArVDKSc2uEb8k3gpzd0.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alfakutyaiskolaujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr485246136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása